Futbolseverler bu haberle şok üstüne şok yaşayacak! Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor. Süper Lig'de dengeler değişecek

Futbolseverler bu haberle şok üstüne şok yaşayacak! Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor. Süper Lig'de dengeler değişecek

Medya patronu ve iş adamı Acun Ilıcalı, futbola olan merakıyla tanınmakta. Daha önce EFL Championship'te mücadele eden Hull City alan ve ardından başarılı işlere imza atan Ilıcalı, bomba açıklamalarda bulundu. Futbolseverler bu haberle şok üstüne şok yaşayacak! Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor. Kimse bunu beklemiyordu. Süper Lig'de ortalık fena karışacak.

EFL Championship'te mücadele eden Hull City satın alan ardından Süper Lig'de bulunan birçok yıldızı kadrosuna katan Acun Ilıcalı, durmak ne bilmiyor. Yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren medya patronu Hull City'nin sahibi olarak önemli açıklamalarda bulundu. Türk futbolu ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Ilıcalı, bomba haberi duyurdu. Futbolseverler bu haberle şok üstüne şok yaşayacak. Acun Ilıcalı bir takım daha satın alıyor.

"TEK ÇÖZÜM YABANCI HAKEMLER"

Türk futbolu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, yaşanan gerilimlerin hakemlerden kaynaklı olduğunu ifade etti. Türkiye'de özellikle futbolda güvenin kalmadığını belirten Ilıcalı, bu durumun çözümünün yabancı hakem uygulaması olduğunu savundu.

yeni-proje-2024-03-30t102745-461.jpg

ACUN ILICALI BİR TAKIM DAHA SATIN ALIYOR

Futbol dünyasında daha çok yer almak istediğini belirten Acun Ilıcalı, Hull City'nin yanı sıra yeni bir takım daha almak istediklerini belirtti. İrlanda'da istedikleri koşulları bulamadıklarını ancak Slovenya'da bir takım alma konusunda ilerleme kaydettiklerini ifade etti.

yeni-proje-2024-03-30t102731-617.jpg

Türkiye'de futbol kulübü satın almak yerine oyuncu transfer etmek istediğini belirten Ilıcalı, Premier Lig'in dünyanın NBA'si olduğunu ve bu ligin daha da ileriye gideceğine inandığını söyledi. Ilıcalı, İngiltere'yi Avrupa'da daha etkin bir şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN