Galatasaray Lokomotiv Moskova maçında yayın krizi

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçında yayın krizi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı karşılaşmanın yayıncısı henüz belli olmadı. Beşiktaş'ın LASK Linz ile deplasmanda ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ile oynadığı maçlar öncesinde de benzer kriz yaşanmıştı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova’yı konuk edeceği karşılaşmayı kimin yayınlayacağı henüz belli olmadı. Şampiyonlar Ligi yayın haklarını satın alan Süper Lig’in yayıncı kuruluşu, Galatasaray maçının yayınlanıp yayınlanmayacağına henüz karar vermedi. Eğer yayıncı kuruluş bu karşılaşmayı yayınlamaz ise bu kez yayın haklarını satabilir.

BEIN SPARTS MU YAYINLAYACAK

Henüz beIN Sports’tan maçın yayınlanacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi. Buna rağmen beIN Sports yayın araçları Türk Telekom Stadı’na getirildi. Maç öncesi yayın araçlarının hazırlıklara başladığı iddia edildi.

Daha önce Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında LASK Linz ile deplasmanda ve Türkiye’nin Trabzon’da Rusya ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi maçlarında da yaşanmıştı. İki maçta da kriz son anda çözülmüştü. Krizin, döviz kurundaki aşırı artış nedeniyle yaşandığı belirtilmişti.

MAÇLAR YARIN BAŞLIYOR

Şampiyonlar Ligi'nde 2018-2019 sezonu grup maçları, yarın başlıyor. Galatasaray, D Grubu'ndaki ilk maçında yarın saat 22.00'de Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını konuk ediyor.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşmasının yayıncısının bugün içinde belli olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN