Galatasaray sil baştan! Okan Buruk 6 futbolcunun biletini kesti: Yollar ayrılıyor...

Galatasaray sil baştan! Okan Buruk 6 futbolcunun biletini kesti: Yollar ayrılıyor...

Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 6 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen lider Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına başladı. Yeni sezonda kadro kalitesini artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 6 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Milli ara nedeniyle Süper Lig'e verilen arada yeni sezonun transfer planlamasını yapmaya başlayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer sezonu için kolları sıvadı. Performansıyla beklentilerin altında kalan futbolcularıyla yollarını ayırma kararı alan sarı-kırmızılı ekip 6 ismiyle vedalaşacak.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, yaz transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan Tanguy Ndombele, Hakım Zıyech, Tete, bu sezon beklentilerin altında kalan Sergıo Olıveıra ile devre arasında takıma katılan ancak henüz forma giyemeyen Serge Aurier ve Brezilyalı golcüsü Carlos Vinicius ile sezon sonunda yollarını ayıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN