Galatasaray yeni defansını İngiltere'de buldu! Aslan'a 18 milyon euroluk stoper...

Galatasaray yeni defansını İngiltere'de buldu! Aslan'a 18 milyon euroluk stoper...

Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alan Süper Lig'in lideri Galatasaray, yeni savunmacısını İngiltere'de buldu. Aslan, 18 milyon euroluk savunmacıyı gözüne kestirdi.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Devler Ligi'nde iddialı olabilecek bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni savunmacısını Hollanda'da buldu. Aslan, 18 milyon euroluk savunmacıyı gözüne kestirdi.

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle şampiyonluğa ulaşan, Süper Lig'de ise Okan Buruk yönetimindeki ikinci zaferine ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yeni sezon için takviye çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, gözünü Hollanda'ya dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alan sarı-kırmızılı ekip, yeni stoperini Hollanda'da buldu.

Yaz transfer döneminde önceliğini stoper takviyesine veren Galatasaray, Bonservisi Southampton'da bulunan ve kiralık olarak Hollanda'da PSV forması giyen Armel Bella-Kotchap'ı listenin ilk sırasına yazdı.

Armel Bella-Kotchap - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Sezon başında Southampton'dan PSV'YE kiralanan Kotchap, Hollanda ekibinde yalnızca 6 maçta forma giydi. 22 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 18 milyon euro olduğu öğrenildi. Genç savunma oyuncusunun İngiliz ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekibin Alman savunma oyuncusunun transferinde ısrarcı olduğu ve bu transfer için kısa süre içerisinde hamle yapacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN