Galatasaray yeni orta sahasını İtalya'da buldu! Aslan'a forvet gibi orta saha: 99 gol 106 asist...

Galatasaray yeni orta sahasını İtalya'da buldu! Aslan'a forvet gibi orta saha: 99 gol 106 asist...

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti. Aslan, yeni orta sahasını İngiltere'de buldu.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Aslan yeni orta sahasını İtalya'da buldu.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

A Spor'un haberine göre; Sezon sonunda Tanguy Ndombele ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio'da forma giyen İspanyol yıldız Luis Alberto'yu transfer listesine ekledi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin 31 yaşındaki orta sahanın menajeriyle temas kurduğu ve önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öne sürüldü. 2016 yılından bu yana Lazio formasını terleten yıldız orta saha oyuncusunun takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Luis Alberto - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon İtalyan ekibinin forması altında 39 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 4 gol 8 asiste imza attı. İspanyol orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 493 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 99 gol 106 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN