Galatasaray'a 19 milyon euroluk dünya yıldızı! 97 gol 74 asist: Aslan bombayı patlatıyor...

Galatasaray'a 19 milyon euroluk dünya yıldızı! 97 gol 74 asist: Aslan bombayı patlatıyor...

Sezon sonunda Mertens ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, yeni 10 numarasını İspanya'da buldu. Aslan, 19 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Sezon sonunda Belçikalı süper yıldızı Mertens ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, 10 numara arayışlarına başladı. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekibin gündemine 19 milyon euroluk süper yıldız geldi. Aslan, Fransız golcüye kancayı taktı.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takviye çalışmalarına başladı. Bu sezon 24. kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, yeni 10 numarasını Fransa'da buldu.

A Spor'un haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mertens ile vedalaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, Mertens'in boşluğunu doldurmak için şimdiden arayışlara başladı. Aslan, bu doğrultuda İspanyol ekibi Real Betis formasını terleten Fransız 10 numara Nabil Fekir'i gündemine aldı.

Fransız oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe menajerler aracılığıyla önerildiği iddia edilirken Okan Buruk'un Fransız oyuncunun transferine onay verdiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin Real Betis'ten ayrılmak isteyen yıldız oyuncunun transferi için İspanyol ekibiyle masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 16 karşılaşmada görev alırken yalnızca 2 asiste imza attı. Futbol kariyeri boyunca toplamda 347 karşılaşmada görev alarak 97 gol 74 asiste imza atan Fransız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 19,75 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Nabil Fekir: "Lyon'da sahada sadece eğlenmeyi düşünen bir çocuktum" | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN