Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Dünya devine transfer oluyor: Yeni takımı şimdiden belli oldu...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Dünya devine transfer oluyor: Yeni takımı şimdiden belli oldu...

Şampiyonluk yolunda bu akşam deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak Galatasaray'ın yıldız ismi, sarı-kırmızılı ekşşbe veda ediyor. Aslan'ın yıldız ismi, dünya deviyle temaslara resmen başladı.

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında bu akşam Alanyaspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyla yollarını ayırmak için artık resmen gün sayıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, dünya devine transfer olmak için geri sayıma geçti.

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 9.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan ve sezon boyunca gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin aktardığına göre; Aslan'ın Kolombiyalı savunma oyuncusu için bir kulüp, 25 milyon euroyu gözden çıkarttı. Sarı-kırmızılı yönetimin Kolombiyalı futbolcu için 30 milyon euroluk bir teklif beklediği öne sürülürken Takvim'in haberine göre; Sanchez'i kadrosuna katmak isteyen takımın İtalyan devi Napoli olduğu öğrenildi.Napoli Galatasaraylı Davinson Sanchez için kesenin ağzını açtı

Napoli'nin 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı öne sürülürken yıldız savunma oyuncusunun İtalyan devine transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 25 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu. Kolombiyalı futbolcunun sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda ederek Napoli'ye transfer olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN