Galatasaray'dan İnter'e transfer oldu bile! 2.8 milyon euro'ya gelen 'stoper forvet' 15 milyon euro'ya gidiyor

Galatasaray'dan İnter'e transfer oldu bile! 2.8 milyon euro'ya gelen 'stoper forvet' 15 milyon euro'ya gidiyor

Galatasaray'da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken 29 yaşındaki stoperin Serie A devleriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. 36 maçta 6 gol atan milli futbolcunun 'İnter'e imza attığı' yönünde iddialar var. İşte Florya'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Süper Lig'de bitime 8 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda bu sezon gösterdikleri performansla beğeni toplayan Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez ile ilgili gündemi sarsacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

GALATASARAY'DA YILDIZ FUTBOLCULARA TALİPLER VAR

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamladıktan sonra bu sezon da ayrı başarıyı tekrarlamak isteyen ve bitime 8 hafta kala zirvede yer alan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Özellikle son iki sezonda kadrosuna kattığı yıldız isimlerle ses getiren sarı-kırmızılılarda mevcut kadroda yer alan oyuncuların performansındaki yükselişler de dikkat çekti.

NELSSON VE ABDÜLKERİM BARDAKCI IŞIL IŞIL PARLIYOR

Cimbom'da geçtiğimiz sezondan bu yana sergiledikleri oyunla öne çıkan isimlerden ikisi Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson olmuştu. Geçtiğimiz sezon stoper tandemini oluşturan ikili, sergiledikleri başarılı performansla Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli rol oynamışlardı.

depophotos-18198476.jpg

Özellikle Nelsson'un adı sezon başında birçok takımla anılırken, Galatasaray da Danimarkalı stoperin ayrılık ihtimaline karşı Tottenham forması giyen Davinson Sanchez'i transfer etmişti. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Kolombiyalı futbolcunun transferinin ardından stoper hattında Abdülkerim-Sanchez ikilisine şans verirken, takımda kalan Nelsson kulübeye çekildi.

NELSSON VE ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA İTALYAN'DAN TEKLİFLER VAR

Uzun bir süre ilk 11'de yer almayan Danimarkalı oyuncu, hem Abdülkerim hem de Sanchez'in sakatlıkları sonrası yeniden formasına kavuştu ve bulduğu şansı iyi değerlendirerek etkili bir performans ortaya koydu. Sergiledikleri oyunla önemli kulüplerin radarına giren üç isim için Galatasaray'a teklifler gelmeye başladı. Nelsson ve Abdülkerim'e İtalya'dan, Sanchez'e İspanya'dan teklifler geldi. Galatasaray'ın sezonun sona ermesinin ardından bu teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

'ABDÜLKERİM BARDAKCI İNTER'E TRANSFER OLDU BİLE'

Vole kanalında Abdülkerim Bardakcı hakkında açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler, tecrübeli stoper için 'O çoktan İnter'e transfer oldu bile' ifadelerini kullanmıştı. 2022'de 2.8 milyon euro'ya transfer edilen 29 yaşındaki stoper için Galatasaray'ın en az 15 milyon euro'luk bonservis beklentisi var. Abdülkerim Barkdacı bu sezon 36 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN