Gomis ile Yasin Öztekin'in paylaşımlarındaki fark taraftarı kızdırdı

Gomis ile Yasin Öztekin'in paylaşımlarındaki fark taraftarı kızdırdı

Senegal asıllı Fransız millî futbolcu Gomis ile Yasin Öztekin'in paylaşımları arasındaki fark taraftarı sinirlendirdi. Gomis'in Sivasspor hazırlıklarına tek başına başlaması taraftarların takdirini toplarken, Yasin Öztekin'in arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini gösteren paylaşımı taraftarların tepkisini çekti.

Süper Lig'in ilk 2 haftasında 6 puan çıkaran tek takım olan Galatasaray, güzel günler geçiriyor.

Önce Kayserispor sonra deplasmanda Osmanlıspor'u deviren Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in paylaşımları taraftarı mest ederken Yasin Öztekin'in paylaşımı ise tepkiye neden oldu.

2 haftada 3 gol atan Gomis sosyal medya hesabında 3. hafta oynanacak Sivasspor maçına hazırlandığını gösteren paylaşım yaptı.

Diğer yandan ilk 11'deki yerini kaybeden Yasin Öztekin'in paylaşımı ise bir kısım taraftarın tepkisini çekti. Birçok taraftar Yasin'in paylaşımı nedeniyle futbolcuya tepki gösterirken bir kesim de "Tek fotoğrafla olay eleştirisi yapılamaz." yorumlarında bulundu.

17-08/21/1dcf2d5eac4ebe53e7f276420e313250.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN