İsmail Kartal, Fatih Terim ve Şenol Güneş'in ardından bu kez de Okan Buruk'u hedef aldı! 'Başkaları yapınca...'

İsmail Kartal, Fatih Terim ve Şenol Güneş'in ardından bu kez de Okan Buruk'u hedef aldı! 'Başkaları yapınca...'

Trabzonspor derbisinin ardından Şenol Güneş ve Fatih Terim'i hedef alan açıklamalara imza atarak herkesi şaşırtan İsmail Kartal, bu kez de şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ın teknik adamı Okan Buruk'u hedef aldı.

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 2-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir zafere imza atan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Şenol Güneş ve Fatih Terim'in ardından bu kez de Okan Buruk'u hedef alan açıklamalara imza attı.

Olaylı Trabzonspor derbisi sonrasında bordo-mavili ekibin efsane ismi Şenol Güneş'e göndermede bulunarak "Benim kafamda hafif bir şiş var. Ben alışkınım, ben sokakta büyüdüm, Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim." şeklinde konuşan İsmail Kartal, daha sonrasında ise Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i hedef alan açıklamalara imza atmıştı.

Kartal, Terim'e göndermede bulunarak "Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal’a gelince, “Hoca mı bu?” Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de takımımım da önü kesiliyor." demişti.

Haber Global'in sorularını yanıtlayan Kartal, bu kez de Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'u hedef alan açıklamalara imza attı.

İsim vermeden Okan Buruk'a taş atan Kartal, "Başkaları yapınca, 'Onu oraya kaydırdı, öyle yaptı' diye yere göğe sığdıramıyorlar. Biz neler yapıyoruz. Bizim yaptığımızı kimse niye anlatmıyor. Ferdi'yi sol bek yapan, Osayi'yi sağ bek benim. Szymanski'yi 6, 8, sağ kanat oynatan benim. Serdar Dursun'u 10 numarada oynatan benim. Niye bunları konuşmuyorlar?" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN