İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin tarihine geçecek! Rekora bir maç kaldı...

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin tarihine geçecek! Rekora bir maç kaldı...

Sezon başında 3. kez Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal, bu akşam takımının Karagümrük karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılmaması halinde sarı-lacivertli ekibin tarihine geçecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Çeyrek Final aşamasında konuk olduğu Yunan ekibi Olympiakos karşısında sahadan 3-2 yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük'ün konuğu olacak. Kanarya, İstanbul derbisinden zaferle ayrılması halinde İsmail Kartal, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Fenerbahçe'nin tarihine geçecek.

Süper Lig'de 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, pazar akşamının kapanış karşılaşmasında Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Kanarya, karşılaşmadan zaferle ayrılması halinde sarı-lacivertli ekibin tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak tarihe geçecek.

Türkiye'de yer alan habere göre; Süper Lig'de son 20 maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik alarak Aykut Kocaman'a ait en uzun yenilmezlik serisini geçen, Christoph Daum'un rekoruna ise ortak olan İsmail Kartal, bu akşam takımının Karagümrük karşısında sahadan yenilgiyle ayrılmaması halinde Fenerbahçe tarihinde Süper Lig'de en uzun süre maç kaybetmeyen teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Kanarya, tecrübeli teknik adam yönetiminde bu sezon Süper Lig'de 26 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı-lacivertli ekip, Kartal yönetiminde yalnızca Trabzonspor'a iç sahada yenilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN