Kartal'ın yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı...

Kartal'ın yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı...

Yeni sezonda takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fırtına, ezeli rakibinin yıldız ismine kancayı taktı.

Gelecek sezon hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı. Fırtına, siyah-beyazlı ekibin yıldız ismini sezon sonunda kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Yeni sezonda takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü İstanbul'a dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavili ekip, sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesi beklenen Salih Uçan için devreye girdi. Orta sahasını güçlendirme kararı alan bordo-mavili ekip, siyah-beyazlı ekibin yıldız ismini kadrosuna katmayı hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Beşiktaş forması altında 31 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 5 asistlik katkı sundu.

Sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun, sezon sonunda siyah-beyazlı ekibe veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlı ekiple henüz anlaşmaya varamayan tecrübeli yıldızın Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı'nın Salih Dursun'un transferi için ısrarcı olduğu iddia edildi.

2021-2022 sezonundan bu yana Beşiktaş formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı forma altında 78 karşılaşmada görev alırken 7 gol 13 asiste imza attı.

Salih Uçan'dan kariyer rekoru - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN