Kylian Mbappe'ye veda: Hocası resmen açıkladı! Gelecek sezon o takımda forma giyecek

Kylian Mbappe'ye veda: Hocası resmen açıkladı! Gelecek sezon o takımda forma giyecek

Avrupa'nın futbolunun son dönem yıldızlarından Kylian Mbappe için hocası Luis Enrique'den transfer açıklaması geldi. Ünlü teknik direktör, golcü futbolcunun akıbetini ilk kez kamuoyuyla paylaştı. İşte, Kylian Mbappe'nin transfer olacağı yeni takım...

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'in (PSG) teknik direktörü Luis Enrique, öğrencisi Kylian Mbappe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ONA BUNDAN SONRA EN İYİSİNİ DİLİYORUM"

54 yaşındaki İspanyol teknik adam, sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve adı Real Madrid ile anılan Kylian Mbappe için, "Mbappe'ye gelecekte sadece en iyisini dileyebilirim. O, inanılmaz bir oyuncu, çok iyi bir insan. Ona en iyinin en iyisini diliyorum" dedi.

MBAPPE, REAL MADRİD'E TRANSFER OLACAK MI?

Milliyet'te yer alan habere göre, PSG'de bu sezon 35 maçta 34 gol, 7 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki Kylian Mbappe'nin Fransız ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Kylian Mbappe'nin adı uzun süredir Real Madrid ile anılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN