Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu ve Aurier'e rest: Şampiyonluğa giderken sizinle uğraşamam

Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu ve Aurier'e rest: Şampiyonluğa giderken sizinle uğraşamam

Alanyaspor-Galatasaray maçından sonra SkySpor kanalında 90 dakikanın değerlendirmesini yapan Batuhan Karadeniz, Okan Buruk'un devre arası değişiklikleri hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da yeniden liderlik sevinci yaşanıyor. Zorlu deplasmandan Barış Alper Yılmaz (2), Ziyech ve İcardi'nin golleriyle çıkan Sarı Kırmızılılarda Okan Buruk'un devre arası değişiklikleri beğeni toplarken, ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz'in 'Okan hoca soyunma odasında kimsenin nazıyla tuzuyla uğraşmayacağını söyledi ve anında oyuna müdahale etti' ifadeleri oldukça dikkat çekti.

SÜPER KUPA ARASI ÇOK İYİ GELMİŞ

Galatasaray Bayern Münih sistemini oynadı bu akşam, ilk yarı rakibini yordu ikinci yarı çıkayım ben oynayayım dedi. Geçen seneki şampiyon takımın futbolunu oynadı Galatasaray. Bu Ziyech'in sol ayağını soruşturun, bu kadar uzun mesafeden, kalçadan füze gibi çıkarılan bir şut görmedim. Ara, Galatasaray'a yaramış adaleler dolmuş taşmış, sıkan sıkana, vuran vurana. Barış Alper, Mertens, Ziyech öyle şutlar attılar ki kaleci Ertuğrul sadece izledi.

BARIŞ ALPER OKAN BURUK'A SARILARAK MESAJ VERDİ

Okan Buruk'un hakkını vermemiz lazım devre arası iki değişiklikle maçın hakkını verdi. Ben kimsenin nazıyla tuzuyla oynayamam şampiyonluğa gidiyorum kimseyi çekemem dedi ve Kerem Aktürkoğlu ile Aurier'i çıkarıp maçı aldı. Barış Alper gol attıktan sonra Okan Buruk'a sarılıyor, Barış şunu diyor 'Hocam biz sana güveniyoruz, senin arkandayız' mesajı veriyor. Barış Alper Yılmaz kim olursa olsun A Milli Takımı da hak ediyor. Devre arasında Okan Buruk 6 dakika Ziyech'le konuştu, sonra gidip Kaan Ayhan'la konuştu.

gk6aquvwwaals8l.jpg

Ndombele'nin sitesinde oturduğu sitede çok yakın arkadaşım oturuyor kendisi eczacı, her gün ya da en kötü iki günde bir pişik kremi alıyormuş, her yerine pişik kremi sürüyormuş.

Kerem Aktürkoğlu'nda istikrar problemi var, artık koşup mücadele de etmiyor ama Allah Okan Buruk'tan razı olsun hiç değilse bize Tete'nin o yüzünü göstermedi.

gkx8nanxsaarpub.jpg

Okan Buruk ikinci yarıda Bundesliga, La Liga futbolu izletti, Alanyaspor maçı çok zor olacak dedim, ilk yarı bittikten sonra 'bak ben demedim mi' dedim ama ikinci yarıda Galatasaray resmen şov yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN