Okan Buruk'tan tekrarlanması zor başarı! Bir rekoru daha kırdı: Fatih Terim'i yakaladı...

Okan Buruk'tan tekrarlanması zor başarı! Bir rekoru daha kırdı: Fatih Terim'i yakaladı...

Sarı-kırmızılı ekibe imza attığı günden bu yana başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Okan Buruk, bu akşam Alanyaspor karşısında alınan galibiyetle bir kez daha Galatasaray'ın tarihine geçti.

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Alanyaspor'u 0-4 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, haftanın kapanış karşılaşmasında konuk olduğu Alanyaspor'u 0-4 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Opta'nın aktardığına göre; Alanyaspor'u mağlup ederek 32. haftayı lider kapatan Galatasaray'da Okan Buruk, 20 maçlık yenilmezlik serisi yakalayarak sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçti. Son 20 Süper Lig maçında 18 galibiyet ve 2 beraberlik alan Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin başında 20 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan dördüncü teknik adam aldı.

Buruk'tan önce bu başarıyı Gündüz Kılıç, Mustafa Denizli ve Fatih Terim yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN