Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirve değişti

Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirve değişti

Süper Lig'de hem şampiyonluk hem de gol krallığı için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi devam ederken, golcüler Edin Dzeko ve Mauro Icardi arasındaki çekişme de zirveyi sürekli değiştiriyor. Ayrıca Sivasspor'un formda forveti Rey Manaj da gol sayısını hızla artırarak gol krallığı yarışında iddialı bir konuma geliyor.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu, golcülerin yarışına sahne oluyor.

ICARDİ LİDERLİĞE YERLEŞTİ

Ligde 93 puanla zirvede bulunan Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi 21 golle, 34.hafta itibarıyla Edin Dzeko'yu geçti.

Mauro Icardi büyük maçları boş geçmedi - Son Dakika HaberleriMauro Icardi

Edin Dzeko - Oyuncu profili 23/24 | TransfermarktEdin Dzeko

Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj da attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Manaj, bu sezon attığı 18 golle takımının Avrupa kupalarına katılma umutlarını canlı tutuyor. Son dönemlerde gösterdiği performansla hem taraftarların hem de futbol analistlerinin beğenisini kazanan Manaj, özellikle son 4 maçta kaydettiği 3 golle kritik puanlar kazandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN