Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ilk turu 2. sırada tamamladı

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ilk turu 2. sırada tamamladı

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda İspanya'daki ilk yarışta ikinci oldu. Toprak, yarın yapılacak olan superpole ve ikinci yarışta podyumun zirvesine çıkmak için mücadele edecek.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda İspanya'daki 10. ayağın ilk yarışında ikinci oldu. Motorland Aragon Pisti'nde yarışan Pata Yamaha Prometeon takımıyla mücadele eden Toprak, yarışı ikinci sırada tamamlayarak podyuma çıktı.

2-011.jpg

Yarışın birincisi İtalyan sporcu Michael Ruben Rinaldi olurken, üçüncülüğü ise Büyük Britanya'dan Jonathan Rea elde etti. Toprak Razgatlıoğlu, yarın TSİ 12.00'de superpole yarışına katılacak ve TSİ 15.00'te hafta sonunun ikinci yarışında podyumun zirvesine çıkmak için mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN