Trabzon'daki saldırıda yaralanan İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan kötü haber! Kafasına çok sayıda darbe almıştı

Trabzon'daki saldırıda yaralanan İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan kötü haber! Kafasına çok sayıda darbe almıştı

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra yaşanan saldırılarda yaralanan Emre Kartal'ın ciddi şekilde darp edildiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile biten Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bitiminde tribünden inen Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, başta oğlu Emre Kartal olmak üzere teknik ekipte yer alan birçok Fenerbahçelinin darbelere maruz kaldığını açıklamıştı.

EMRE KARTAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ciddi şekilde yaralandığını söyledi.

Yağız Sabuncuoğlu, "İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik var. Kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Kafasına yediği darbe esnasında 'şiddetli kafa travması' yaşadı" ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'de yer alan habere göre, Fenerbahçe takımında sahada kalan son futbolcu soyunma odasına girene kadar sahada kalan ve herkesi güvenli alana soktuktan sonra soyunma odasına en son giren Emre Kartal'ın kafasına davul tokmağı darbesi aldığı belirtiliyor.

yagiz-sabuncuoglu-trabzonspor-fenerbahce.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN