Trabzonspor başkanını seçiyor

Trabzonspor başkanını seçiyor

Trabzonspor Kulübü'nün 70. genel kurulu başladı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta başkanlık için yarışıyor.

Trabzonspor Kulübü'nün 70. Genel Kurulu'nda oy verme işlemine geçildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşmaların ardından kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç'in çağrısıyla başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta sahneye çıkarak, el ele üyeleri selamladı. Daha sonra adaylar, birlikte basın mensuplarına poz vererek, oylarını kullandı.

9 bin 997 üye oy verecek

Trabzonspor Kulübü'nün 70. genel kurulu sabah saatlerinde başladı. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, kulübün 48 yıllık tarihinde 44. yönetim kurulu seçilecek. İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'nın başkanlık için yarışacağı seçim ise bugün. Bordo-mavili kulüpte 9 bin 997 üye oy verme hakkına sahip.

Saat 16.00'da tamamlanacak

Trabzonspor'un sabah saatlerinde başlayacak genel kurulunda oy verme işlemi saat 16.00'da tamamlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN