Trabzonspor'a 31 milyon euroluk orta saha! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 57 yıllık kulüp tarihinde bir ilk...

Trabzonspor'a 31 milyon euroluk orta saha! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 57 yıllık kulüp tarihinde bir ilk...

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Fırtına, 31 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak ve kulüp tarihinde bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, 57 yıllık kulüp tarihinde bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar skor katkısı alamayan bordo-mavili ekip, bu pozisyonu sezon sonunda güçlendirme kararı aldı. Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen bordo-mavili ekip, 31 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Fırtına, İspanyol devi Sevilla ile sözleşmesi sezonu sonunda bitecek olan Oliver Torres'i gözüne kestirdi. Karadeniz ekibinin 29 yaşındaki futbolcunun transferinde elini çabuk tutmayı hedeflediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 32 karşılaşmada görev alırken takımına 2 asistlik katkı sundu.Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor: Oliver Torres Gündemde

Futbol kariyeri boyunca toplamda 431 karşılaşmada görev alan İspanyol orta saha oyuncusu bu müsabakalarda 28 gol 47 asiste imza attı. İspanyol yıldız için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyol yıldız, Trabzonspor'a transfer olması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk İspanyol orta saha oyuncusu olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN