Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Hayal kırıklığı yarattı: Koltuğu sallanıyor...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Hayal kırıklığı yarattı: Koltuğu sallanıyor...

Nenad Bjelica ile yaşanan ayrılık sonrasında ikinci kez Trabzonspor'un başına geçen Abdullah Avcı, beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı. Bordo-mavili taraftarlar alınan başarısız sonuçlar nedeniyle Avcı'yı istifaya davet etti.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yaşanan ayrılık sonrasında Trabzonspor'un başına geçen Abdullah Avcı, Karadeniz ekibinde başarısız sonuçlara imza atarak hayal kırıklığı yarattı. Cuma akşamı alınan Sivasspor yenilgisiyle birlikte pek çok bordo-mavili taraftar Avcı'yı istifaya davet etti.

6 Ekim'deki Adana Demirspor yenilgisi sonrasında Bjelica ile yollarını ayırarak Abdullah Avcı'yı takımın başına geçiren bordo-mavili ekip tecrübeli teknik adam ile beklentilerin altında kaldı. Süper Lig'deki son 5 maçta yalnızca 2 galibiyet alarak 3 yenilgi alan Trabzonspor'da Avcı'nın takımdaki geleceği tartışma konusu oldu.

Avcı yönetiminde bu sezon Süper Lig'de 24 maça çıkan Karadeniz ekibi bu karşılaşmalarda 12 galibiyet 4 beraberlik ve 8 yenilgi elde ederek 1,67 puan ortalaması yakaladı.

DERBİLERDE SINIFTA KALDI

Fırtına, Avcı'nın takımın başına geçtiği günden bu yana ise 4 derbi maçında yalnızca 1 galibiyet elde ederken 3 yenilgi aldı. Avcı yönetiminde ezeli rakiplerine karşı zayıf bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederken evinde Galatasaray'a 5-1, Fenerbahçe'ye ise 3-2 mağlup oldu. Fırtına, deplasmanda ise Beşiktaş'a 2-0 ile boyun eğdi.

Cuma akşamı alınan Sivasspor yenilgisi sonrasında bazı bordo-mavili taraftarlar Avcı'yı istifaya davet ederken tecrübeli teknik adamın sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN