Zehra Güneş'e rakip geliyor! VakıfBank'ın yeni aslanı Çin'den... 2 metrelik boyuyla fileleri yakıp geçecek

Zehra Güneş'e rakip geliyor! VakıfBank'ın yeni aslanı Çin'den... 2 metrelik boyuyla fileleri yakıp geçecek

Milli voleybolcu Zehra Güneş'e rakip geliyor! VakıfBank'ın yeni aslanı Çin'den! 2 metrelik boyuyla fileleri yakıp geçecek...

Sultanlar Ligi'nin önde gelen takımlarından VakıfBank, yeni sezon için transfer atağını sürdürüyor ve bu seferki bombayı Çin'den patlattı. Kulüp, Çin'in en ünlü oyuncularından biri olan Yuan Xinyue ile anlaşma sağladı.

2 METRE BOYUNDA

​​​​​​​cinli2.jpg​​​​​​​

Yuan Xinyue'nin VakıfBank'a transferi, kısa süre içinde resmiyet ka​​​​​​​zanacak. Uzun boylu ve uzun bacaklarıyla dikkat çeken Xinyue, 2,03 boyuyla ön plana çıkıyor ve 27 yaşında.

Çinli oyuncu, VakıfBank'ın orta oyuncu mevkisinde forma giyecek. Bu transfer, Zehra Güneş'in rakibi olarak yorumlanıyor. Ancak güzellik veya oyunculuk kalitesi gibi konular bir yana, Yuan Xinyue'in VakıfBank'a büyük bir güç katacağı kesin görülüyor.

VakıfBank'ın bu transferle Sultanlar Ligi'ndeki rakiplerine karşı daha güçlü bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Yuan Xinyue'in tecrübesi ve yetenekleri, takıma önemli katkılar sağlayacak ve VakıfBank'ın şampiyonluk yolunda daha güçlü bir aday olmasını sağlayacak.

Bu transferle birlikte, VakıfBank'ın Sultanlar Ligi'ndeki hedefleri daha da netleşirken, taraftarlar da yeni sezon için heyecanla beklemeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN