Call of Duty severlere müjde: Bu yeni yöntemle artık sudan daha ucuz

Call of Duty severlere müjde: Bu yeni yöntemle artık sudan daha ucuz

Oyun severler arasındaki en popüler oyunlar arasında yer alan Call of Duty için heyecanlandıran bir haber geldi. Oyunu almak isteyenler bu detaya çok sevinecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Birinci şahıs nişancı türü aksiyon oyunları serisi olan Call of Duty, ilk çıktığı yıllardan bu yana büyük bir ilgi görüyor. En popüler oyunlar arasında bulunan bu oyunun satın alma aşamasına ilişkin duyanları sevindirecek bir haber geldi. Bu yeni adım sayesinde oyun severler daha uygun fiyata oyuna sahip olabilecek.

Microsoft, oyun dünyasında devrim niteliğinde bir adım atarak, Activision Blizzard'ın popüler oyunu Call of Duty'yi abonelik sistemiyle sunmaya hazırlanıyor. Bu, oyuncular için heyecan verici bir gelişme olsa da, oyunu daha önce satın alanlar için hayal kırıklığı yaratabilir.

yeni-proje-10.jpg

GAME PASS İLE CALL OF DUTY KEYFİ

Microsoft'un Game Pass hizmeti, aylık uygun bir ücret karşılığında yüzlerce oyuna erişim imkanı sunuyor. Şirket, Call of Duty'yi de bu hizmete ekleyerek daha fazla kullanıcıyı Game Pass'e çekmeyi ve abone sayısını artırmayı hedefliyor.

OYUN SEVERLER İÇİN HEM İYİ HEM KÖTÜ HABER

Microsoft'un bu hamlesi, Call of Duty severler için hem iyi hem de kötü haber anlamına geliyor. Oyunu daha önce satın alanlar, daha ucuza abonelik imkanıyla karşılaşmanın hayal kırıklığını yaşayabilir. Ancak, oyunu henüz almayanlar için bu, büyük bir fırsat! Artık daha uygun fiyatlı bir abonelikle Call of Duty ve diğer birçok popüler oyuna erişim mümkün olacak.

yeni-proje-11.jpg

MİCROSOFT'UN OYUN DÜNYASINDAKİ İDDİALI ADIMI

Microsoft'un bu stratejisi, oyun sektöründe abonelik modelinin daha da yaygınlaşmasına ve oyunların erişilebilirliğinin artmasına katkı sağlayabilir. Ancak, oyun şirketlerinin gelir modelleri ve oyuncuların alışkanlıkları üzerindeki etkisi merakla bekleniyor.

yeni-proje-12.jpg

CALL OF DUTY FANLARI HAZIR OLSUN!

Call of Duty'nin Game Pass'e dahil olmasıyla birlikte, oyuncular daha uygun fiyatlı bir şekilde bu popüler oyunun keyfini çıkarabilecekler. Microsoft'un bu hamlesi, oyun dünyasında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN