Süper Lig’de ayrılık rüzgârı

Süper Lig’de ayrılık rüzgârı

Spor Toto Süper Lig’de henüz 11 hafta geride kalmasına rağmen 7 takım teknik direktör değişikliğine gitti. Çareyi teknik direktörleriyle yolları ayırmakta bulan son ekipler Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor oldu. Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe de teknik müdahalede bulundu. Susic’in Akhisarspor, Cocu’nun da Fenerbahçe macerası kısa sürdü.

Süper Lig’in 2018-2019 sezonunda 11. hafta geride kalırken, teknik direktör değişikliğine giden takım saysı 7’ye yükseldi.

Ligde kötü gidişatın faturası teknik direktörlere çıkmaya devam ediyor. Çareyi teknik direktörleriyle yolları ayırmakta bulan son takımlar Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor oldu.

Bu iki takımın yanı sıra bu sezon Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe de teknik müdahalede bulundu. Puan tablosunda Aytemiz Alanyaspor (13), Demir Grup Sivasspor (14), Fenerbahçe (15), Akhisarspor (16), Çaykur Rizespor (17) ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un (18) son 6 sırayı oluşturması dikkati çekti. Geçen sezon Göztepe’yi 6. yaparak adından söz ettiren Tamer Tuna’nın Sivas’taki macerası 11 hafta sürdü. Ligde 11 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 5 beraberlikle beklentilerin altında kalan Demir Grup Sivaspor, dün Tamer Tuna ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Dün bir başka teknik direktör ayrılığı da Aytemiz Alanyaspor’da yaşandı. Aytemiz Alanyaspor, ilk üç maçını kaybederek lige iyi başlayamasa da daha sonra üst üste 4 maçlık galibiyet serisi yakalayadı. Galibiyet serisinin ardından tekrar düşüşe geçen Akdeniz temsilcisi, bu kez art arda 4 maç kaybetti. Kötü sonuçların üzerine Aytemiz Alanyaspor’da Mesut Bakkal dönemi sona erdi. Mesut Bakkal, geçen sezon 24. haftada 15. sırada devraldığı Aytemiz Alanyaspor’u kümede tutmayı başarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN