Süper Lig’de perdeyi Kartal açıyor

Süper Lig’de perdeyi Kartal açıyor

Milli maçlar nedeniyle bir hafta ara verilen Süper Lig’de heyecan bu akşam oynanacak Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması ile başlıyor. Milli araya üst üste iki galibiyetle giden Siyah-Beyazlı takım, Ege ekibini de devirip 3’te 3 yapma hedefiyle çıkacağı maçta PFDK’dan 6 maç ceza alan Caner’den yoksun mücadele edecek.

Dört haftalık galibiyet özleminin ardından önce Aytemiz Alanyaspor’u 2-1, ardından da Göztepe’yi 3-1 mağlup ederek milli araya moralli giden Beşiktaş, Süper Lig’in 12’nci haftasında bu akşam Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek. Aynı zamanda 12’nci haftanın açılışını yapacak Siyah-Beyazlı takım, Medipol Başakşehir karşılaşmasında hakeme yönelik tepkisi nedeniyle PFDK’dan 6 maç ceza alan Caner Erkin’den yoksun mücadele edecek. Portekiz’in ABD ile oynadığı maçta sakatlanan ve durumunun ciddi olmadığı açıklanan Pepe’nin de Şampiyonlar Ligindeki Porto maçı düşünülerek dinlendirilmesi bekleniyor. Konuk ekipte ise cezalı Ömer Bayram ile sakatlığı bulunan ve İstanbul’a götürülmeyen Serginho forma giyemeyecek. Vodafone Park’ta oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakayı Serkan Çınar yönetecek.      

Ligin dikkat çeken takımları arasında yer alan Akhisarspor karşısında Beşiktaş’ın en önemli silahlarından biri de taraftarı olacak. Süper Lig’de evinde oynadığı son 32 mücadelede bileği bükülmeyen Kara Kartal, iç sahadaki son yenilgisini de bu akşamki rakibi Akhisarspor önünde yaşamıştı. 2015-2016 sezonunun 13’üncü haftasında, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Akhisarspor 2-0 kazanmış, ardından Beşiktaş’ın yenilmezlik serisi başlamıştı. Namağlup süreçte 26 galibiyet ve 6 beraberlikle 84 puan toplayan Siyah-Beyazlı ekip, attığı 79 gole karşılık kalesinde 24 gol gördü.

Bu arada Beşiktaş’ta Dusko Tosic ve Gary Medel sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu Akhisar sınavında kart görmesi halinde gelecek hafta Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak. Kara Kartal, sahadan 3 puan ile ayrılması halinde 1 ve 2’nci sırada yer alan Galatasaray ile Başakşehir’in birbirine rakip olacağı haftaya büyük kazançla başlamış olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN