Suriyeli Ümran'ın abisi hayatını kaybetti

Suriyeli Ümran'ın abisi hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde bombalı saldırı esnasında enkaz altında kalan beş yaşındaki Suriyeli Ümran'ın yaralı olarak hastaneye kaldırılan büyük abisi hayatını kaybetti.

Suriye'de bombalı saldırı sonrası bir binanın enkazı altında kalan Ümran'ın görüntüleri tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Binanın altında kalan ailenin diğer fertleri yaralı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra ise bir üzücü haber geldi. Ümran'ın 10 yaşındaki abisi karnından aldığı ağır darbeler sonucunda cumartesi akşamı hayatını kaybetti. 

Aileyi ziyarete giden Suriyeli fotoğrafçı, Ümran'ın abisinin durumu cuma günü gerçekleştirilen ameliyattan sonra stabil fakat cumartesi günü komplikasyonlar sonucunda gittikçe kötüye gittiğini söyledi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ümran'ın abisi kurtarılamadı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN