Taffarel Atletico Madrid maçı ilk 11'ini belirledi

Taffarel Atletico Madrid maçı ilk 11'ini belirledi

Atletico Madrid karşısında sarı-kırmızılı takımın başında yer alacak olan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, saat 21:45'te başlayacak maçın 11'ini belirledi. Cezalı oyunculardan Burak'ın yerine Umut, Selçuk'un yerine de Bilal görev yapacak.

Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesiyle Galatasaray'ın başına geçen Claudio Taffarel, bu gece oynanacak Atletico Madrid maçında da Cimbom'un teknik sorumlusu olacak.

Zorlu mücadelenin 11’ini belirleyen Brezilyalı çalıştırıcı, kart cezalısı oyunculardan Burak Yılmaz’ın yerine Umut Bulut’u, kaptan Selçuk İnan’ın yerine de Bilal Kısa’yı sahaya sürecek. Hücum hattında Umut’u Lukas Podolski, Wesley Sneijder ve Yasin Öztekin destekleyecek. Bilal’ın orta alandaki partneri ise Jose Rodriguez olacak. Beklerde Jason Denayer ve Olcan Adın, savunmanın göbeğinde ise Aurelien Chedjou ve Hakan Balta’nın oynaması bekleniyor.

MUSTAFA DENİZLİ GS TV'DE

Galatasaray'da 4 eksik var

Sarı-kırmızılılarda cezalı oyuncular Burak ve Selçuk’un yanı sıra sakatlıkları devam eden Lionel Carole ve Hamit Altıntop da, Atletico Madrid maçının kadrosunda yer almıyor. Son hafta yapılacak Astana mücadelesinin öncesinde ise ceza sınırında kimse bulunmuyor.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN