Taliban Afganistan'ın güneyinde 25 karakolu ele geçirdi

Taliban Afganistan'ın güneyinde 25 karakolu ele geçirdi

Afganistan'ta terör örgütü Taliban ülkenin güneyinde Helmand vilayetinde 25 karakolu ele geçirdi. Saldırıları ve ele geçirmeyi Vilayet Valiliği Sözcüsü de yaptığı bir açıklamayla doğruladı.

Afganistan'ta terör örgütü Taliban ülkenin güneyinde Helmand vilayetinde 25 karakolu ele geçirdi. Saldırıları ve ele geçirmeyi Vilayet Valiliği Sözcüsü de yaptığı bir açıklamayla doğruladı.Taliban mensupları, Afganistan'ın güneyinde bulunan Helmand vilayetindeki 25 karakolu ele geçirdi.

Saldırılarla ilgili açıklma yapan Helmand Valiliği Sözcüsü Omar Zuvak, Taliban mensuplarının ilçe merkezine 4 koldan saldırı başlattığını belirtti. Omar Zuvak, “Taliban militanlardan biri üzerindeki bombayı ilçedeki polis  merkezi önünde patlattı” dedi. Sözcü Zuvak, “Patlamadan sonra diğer militanlar saldırıya geçti. İlçede çatışmalar devam ediyor. Kayıp sayısını henüz  bilmiyoruz” ifadelerini kullandı. Taliban'dan yapılan açıklamada, saldırıda 25 polis karakolunun  örgütün kontrolüne geçtiği belirtildi. 

KABİL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN