Taraftardan Igor Tudor'a ıslıklı tepki

Taraftardan Igor Tudor'a ıslıklı tepki

Süper Lig'in 15'inci haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Galatasaray'da taraftarlar, teknik direktör Igor Tudor'a tepki gösterdi.

Maç öncesi yapılan kadro anonsunda Igor Tudor'un adı söylendiği anda Türk Telekom Stadyumu'nda ıslıklar yükseldi. Bir grup taraftar, Igor Tudor'u ıslıklayarak protesto etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçen salı günü yaptığı açıklamada, "Igor Tudor, Galatasaray'ın teknik direktörüdür. Antrenör değişikliği gündemimizde yok. Taraftarlarımız takıma sahip çıksın" demişti.

İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaray taraftarları, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanan mücadelede Igor Tudor'u istifaya çağırdı.

Teleset Mobilya Akhisarspor'un kaydettiği 2'nci golün ardından Türk Telekom Stadyumu'nda "Tudor istifa" sesleri yükseldi. Galatasaray taraftarları daha sonra "İmparator Fatih Terim" şeklinde tezahüratta bulundu ve Terim'i göreve çağırdı.

İSTANBUL / DHA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN