Kreş öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi

Kreş öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, özel bir kreşin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kentteki Tekira AVM’nin kış bahçesinde dans gösterileri yaparak kutladı

20 Nisan’da yapılan etkinlikte, Tekira AVM kış bahçesinde kurulan alanda, 3-4-5 yaş gruplarından oluşan kreş öğrencileri, saygı duruşunun ve İstiklal marşının okunmasının ardından, program dahilinde öncelikle serbest dans gösterisi, ardından dünya çocukları dans gösterisini sundu. Minik öğrenciler son olarak 23 Nisan Şiir Diletisi ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, minik öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikte, kreş öğrencileri ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN