TEOG ortak sınav soru ve cevapları- Videolu çözümler- eba.gov.tr-odsgm.meb.gov.tr

TEOG ortak sınav soru ve cevapları- Videolu çözümler- eba.gov.tr-odsgm.meb.gov.tr

TEOG 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavlar sona erdi. Peki, 2015 TEOG ortak sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? TEOG Türkçe, Matematik ve Din kültürü soru ve cevapları bugün saat "www.eba.gov.tr" ve "www.odsgm.meb.gov.tr" internet adreslerinden açıklanacak. TEOG ortak sınav soru ve cevaplarının videolu çözümlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

2015 TEOG 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavlar bugün tamamlandı. Ortak sınavlar kapsamında, dün Türkçe, matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, bugün de Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi. 

TEOG ortak sınav soru ve cevapları açıklandı mı?

Bugün gerçekleştirilen oturumla, birinci dönem ortak sınavları bitti. Bu kapsamda, dün gerçekleştirilen oturumların soru ve cevaplarının saat 13.00'te, bugünkünün de saat 18.00'de, öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak "www.eba.gov.tr" ve "www.odsgm.meb.gov.tr" internet adreslerinde yayınlaması planlanıyor.

TEOG ORTAK SINAV SORU VE CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN-EBA GİRİŞ

TEOG ORTAK SINAV SORU VE CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN-MEB GİRİŞ

15-11/26/nnfdnszd.JPG

TEOG mazeret sınavları ne zaman yapılacak?

Ortak sınavların yapıldığı günlerde, sınavların gerçekleştiği okullarda ders yapılmadı. Ancak ortak sınavlarda görevli olmayan o okulun öğretmenleri de sınavların yapıldığı gün saat 09.00'da kendi okullarında hazır bulundu.

Herhangi bir nedenden mazereti oluşan öğrencilerin durumları valiliklerce tutanakla tespit edilip bakanlığa bildirilecek. Bu öğrenciler, 12-13 Aralık'ta mazeret sınavlarına girecek.

TEOG ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığın sınav takvimine göre, 1. dönem ortak sınavlar 25 ve 26 Kasım 2015, mazeret sınavları 12 ve 13 Aralık 2015'te yapılacak. 2. dönem ortak sınavlar ise 27 ve 28 Nisan 2016, mazeret sınavları da 14 ve 15 Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek. İlk dönem TEOG sınav sonuçları ise, 2016 Ocak ayı içinde belli olacak ve öğrencilere açıklanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN