Terim arayış içinde

Terim arayış içinde

Galatasaray’ın başında 4 lig maçına çıkan tecrübeli teknik adam, 20 farklı oyuncuya görev verdi. Tüm karşılaşmalarda sadece Muslera, Rodrigues, Denayer ve Feghouli’ye ilk 11’de şans tanıyan Terim, Igor Tudor döneminde kenara itilen Yasin, Eren, Selçuk, Sinan ve Donk’a da kapıları açıtı.

Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray’da 4. kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Fatih Terim, ideal kadrosunu arıyor... İlk olarak 17. haftadaki Göztepe karşılaşmasında Cimbom’un başında yer alan deneyimli hoca, geride kalan 4 lig maçında 20 oyuncuya şans tanıdı. Tudor döneminin bankolarından bazılarını kulübeye çeken Terim, kenara itilen isimlerin bir bölümünü de forma yarışının içine çekti. Aslan’ın başında çıktığı 4 lig mücadelesinde 3 galibiyet ve 1 yenilgi yaşayan Terim, tüm maçların ilk 11’inde sadece kaleci Muslera, Rodrigues, Denayer ve Feghouli’ye şans tanıdı. Bu süreçte sakatlık yaşayan Fernando’dan 1, Stoke City’ye transfer olan Ndiaye’den ise 2 maçta faydalanan deneyimli teknik patron, sakatlığı nedeni ile Göztepe maçını kaçıran Mariano, sarı kart cezası yüzünden Kayserispor sınavında forma giyemeyen Maicon ve Yasin’i ise 3’er kez 11’de görevlendirdi.

Gomis ve Belhanda gibi önemli isimleri de zaman zaman kulübeye çeken Terim, Tudor döneminde fazla şans bulamayan Yasin’in yanı sıra kaptan Selçuk, Eren, Sinan Gümüş ve Donk’a fırsat tanıdı. Terim ile yıldızı yeniden yıldızı parlayan Yasin, 4 lig mücadelesinde de süre alırken, Göztepe maçında sonradan dahil oldu. Göztepe karşılaşmasında 2’nci yarıda oyuna giren, Kayserispor ve Osmanlıspor müsabakalarına 11’de başlayan Selçuk, Sivasspor deplasmanında ise dinlendirildi. Ligin ikinci yarısındaki 3 maçta da forma giyen Eren, birinde kez yedek soyunup, kulübeden oyuna dahil oldu, iki kez de ilk 11’de yer aldı. Tudor’un şans tanımadığı oyunculardan Sinan ve Donk da Terim döneminde sürelerini arttıran isimler oldu.  Öte yandan Sivasspor maçında sakatlanan Denayer’in sol arka adalesinde ileri derecede yırtık tespit edildiği belirtildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN