Tolga Karel'in eski eşi sert açıklamalarda bulundu

Tolga Karel'in eski eşi sert açıklamalarda bulundu

Tolga Karel'in eski eşi manken Günay Musayeva katıldığı bir davette muhabirlerle sohbet etti. Oğlu Cihangir hakkında konuşan manken "Oğlum babası olduğunu bilmiyor" diyerek oğluyla ilgilenmeyen Karel'e sert çıktı.

Ünlü manken Günay Musayeva, katıldığı bir davette 4 yaşındaki oğlunun babası olan eski eşi Tolga Karel ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Musayeva, "Oğlum bir babası olduğunu bilmiyor. Ben annesi olarak yetiyorum ve ona hiçbir şey hissettirmiyorum" diye konuştu. Oğlu Cihangir'i bakıcısına bırakarak geceye katıldığını söyleyen Musayeva, gazetecilere telefonunun ekranından oğlunu göstererek şunları söyledi: "Bakın Cihangir yatıyor. O benim her şeyim. İş için evden uzakta olduğumda böyle internetten eve bağlanıp oğlumun durumunu kontrol ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN