Trabzonspor yönetiminde kriz her geçen gün büyüyor

Trabzonspor yönetiminde kriz her geçen gün büyüyor

Trabzonspor yönetimi, Süper Lig’de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından durum değerlendirmesi yaptı. Bordo-Mavili yönetimde yaşanan istifaların ardından mevcut yönetim kurulu üyesi sayısı 11'e indi. Ancak yine de olağanüstü genel kurul için yönetim kurulu kararı gerekiyor. Başkan Muharrem Usta'nın nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu olmayı sürdürüyor.

Süper Lig’in 9. haftasında Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da yönetimdeki çatlak büyümeye devam ediyor. Yeni Malatya yenilgisinin ardından 7 yönetici istifa etmesi durumu daha karmaşık bir hale getirdi. Bu gelişmenin ardından yapılan açıklamada, “Beklenmedik yenilgilerle başarısız bir dönem geçirdik. Bunun üzerine teknik adam değişikliği kararı aldık. Ancak ilk maçımızı da talihsizlikler sonucu kaybettik. Yönetimler gelip geçicidir; aslolan Trabzonspor’dur. Kulübümüze hiçbir beklenti olmadan destek olmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda istifa doğal bir haktır ancak istifaların yönetim kuruluna sunulmadan basına gönderilmesi, hem de tüm camia derin bir üzüntü içerisindeyken bu hareketin yapılmasının ne anlama geldiğinin takdirini siz değerli Trabzonsporlulara bırakıyoruz” ifadeleri kullanıldı. İstifalar sonrası Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın listesinden 10 yönetici kalırken, kongre kararı alınması için yönetim kurulu sayısının 7 olması gerekiyor. Bu şartlarda kongre kararı Trabzonspor yönetim kurulunun istemesi ve karar vermesiyle gerçekleşebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN