Trump ABD'nin yeni amiral gemisini hizmete soktu

Trump ABD'nin yeni amiral gemisini hizmete soktu

ABD Başkanı Donald Trump, Amerika Donanması'nın yeni amiral gemisi Gerald R.Ford'u hizmete soktu. Trump, ABD güvenliğinin önem taşıdığını ve savunma harcamalarını arttıracaklarını söyledi.

Savaş gemilerinin sayılarını, öteki askeri donanımları en kısa zamanda artıracağını belirten Trump, denizci ceketi ve şapkası ile yaptığı konuşmada, Amerikan denizcilerini dünyanın en iyi denizcileri olduğunu söyledi.
 
ABD eski başkanlarından Gerald Ford’un Amerikan ordusunun amiral gemisine verilmesinden büyük onur duyduğunu da belirten Trump, "Bu gemi ABD’nin en büyüğü, en iyisi ve en güzeli. Yakında bunun gibi daha çokları gelecek. Amerikan ordusunda görev yapan herkese, bizi güvende tutmaları için gerek duydukları kaynakları vereceğiz. Uçaklar, gemiler ve başka şeylerle dünyada en iyi donanıma sahip ülke olacağız. Bizim en iyi bildiğimiz şey kazanmak, yeniden kazanmaya başlayacağız" diye konuştu.
 
NEW YORK/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN