Trump'ın eski danışmanı Gordon: Gülen iade edilmeli

Trump'ın eski danışmanı Gordon: Gülen iade edilmeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı J.D. Gordon, "FETÖ elebaşı Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor. Derhal Türkiye'ye iade edilmeli" dedi.

BD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı J.D. Gordon, FETÖ'nün tehlikesine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Gordon, "FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor. Derhal Türkiye'ye iade edilmeli" ifadelerini kullandı.

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham de geçtiğimiz günlerde Gülen'in eylemlerinin incelendiğini söylemişti.

'NATO MÜTTEFİKLERİMİZİ TEHDİT EDEN YAPILANMA'

Jeffrey D. Gordon, 2016'da ABD'deki The Hill gazetesi için kaleme aldığı makalesinde, Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilip, yaptıklarının bedelini Ankara'da ödemesi gerektiğini yazmıştı.

Gordon bu makalesinde Gülen hakkında Türkiye'de birçok farklı suçlamadan yakalama kararı çıkarıldığını hatırlatarak, NATO müttefiki Türkiye'yi tehdit eden bir yapılanmaya sahip çıkılmaması gerektiğini savunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN