Trump'tan Avrupa ülkelerine DEAŞ eleştirisi

Trump'tan Avrupa ülkelerine DEAŞ eleştirisi

ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa ülkelerinin DEAŞ konusunda kendilerine yardımcı olmadıklarını iddia etti.

Suriye'de esir alınan Avrupa kökenli DEAŞ militanlarını teslim almadıkları gerekçesiyle Avrupa ülkelerini eleştiren ABD Başkanı Donald Trump, "Avrupa ülkeleri hiç yardımcı olmuyor. Kendi yararlarına olmasına rağmen mahkumları geri almayı reddediyorlar" dedi.

"AVRUPA HİÇ YARDIMCI OLMUYOR"

Suriye'de DEAŞ ile mücadele kapsamında 1800 militanın esir alındığını belirten Trump, "Bu tehlikeli mahkumlara ne olacağı konusunda karar alınıyor. Avrupa ülkeleri hiç yardımcı olmuyor. Kendi yararlarına olmasına rağmen mahkumları geri almayı reddediyorlar. İyi değil" ifadesini kullandı.

19-05/01/tr.JPG

​Trump, geçen aylarda İngiltere, Fransa ve Almanya'nın da dahil olduğu Avrupa ülkelerine benzer bir çağrı daha yapmış, aksi halde teröristleri serbest bırakmak zorunda kalacağını belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN