TSK paylaştı: Uçakların DEAŞ'a ait bombalı aracı imha etme anı | Video

TSK paylaştı: Uçakların DEAŞ'a ait bombalı aracı imha etme anı | Video

TSK El Bab operasyonunda bomba yüklü araçlarla saldıran IŞİD'i uçaklar ve topçu atışlarıyla gün boyu vurdu. 138 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda bomba yüklü aracın jetler tarafından vurulma anı kameralara yansıdı. TSK o videoyu paylaştı.

TSK destekli Muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grupları tarafından, havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile El Bab’ın ele geçirilmesine yönelik operasyon sürüyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, El Bab bölgesinde Türk savaş uçakları tarafından düzenlenen hava harekatında, DEAŞ'a ait bombalı aracın imha edilme anını yayınladı.

Bugün farklı noktalarda intihar saldırıları düzenleyen IŞİD'li teröristlerden 138'i öldürüldü. TSK'nın yaptığı son açıklamada 14 askerimizin şehit olduğu 33 askerimizin ise yaralandığı duyuruldu. 

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN