Tuzla ve Pendik'e elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Tuzla ve Pendik'e elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Son dakika haber: İstanbul'da birçok ilçede elektrikler kesildi. Tuzla ve Pendik de elektriklerin kesildiği ilçeler arasında. Peki Tuzla ve Pendik'e elektrikler ne zaman gelecek. Bu bölgelere dağıtım yapan Ayedaş açıklaması ve İstanbul son dakika elektrik kesintisi haberleri ile Tuzla ile Pendik'teki son durumu haberimizde bulabilirsiniz.

Fırtına nedeniyle Tuzla, Pendik, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Bahçelievler, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Ulusal elektrik şebekesinden yeterli elektrik alınamadığı için yaşanan elektrik kesintilerinden en çok Tuzla ve Pendik ilçeleri etkilendi.

TUZLA VE PENDİK'E ELEKTRİKLER NE ZAMAN VERİLECEK

Tuzla ve Pendik'te yaşayanlar elektrikler ne zaman gelecek merak ediyor. Çünkü elektrik kesintisiyle ilgili bu ilçelere dağımtım yapan Ayedaş'ın resmi sitesine ulaşılamıyor. Ayedaş'ın Tuzla ve Pendik'e ne zaman elektrik verileceğine ilişkin henüz bir açıklama yok. Ancak sitenin girişinde yapılan açıklamada Ulusal Şebeke Sistemi'nden kaynaklı elektrik kesintilerinin yaşandığı belirtildi. 

16-12/29/uuu-1483024669.JPG

Enerji Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada ise elektrik kesintileriyle ilgili şu bilgilere yer verildi: 

"Ülkemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep olmaktadır. Özellikle, Marmara Bölgesi’nin kuzeyindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında meydana gelen arıza sonucu Adapazarı, Kocaeli, İstanbul illerimizde saat 14:20’den başlayan elektrik kesintileri yaşanmaktadır.

Bakanlığımıza bağlı TEİAŞ bünyesindeki ekipler hava koşullarının elverdiği çerçevede yaşanan arızalara müdahale etmektedir. Kesintilerin en kısa zaman içerisinde giderilmesi için yoğun mesai harcanmaktadır."

Yapılan açıklamalar elektrik kesintisinin yaşandığı ilçelere yakında elektriklerin verileceğini işaret ediyor. Tuzla ve Pendik'teki elektrik kesintisinin de bir iki saat içinde biteceği öğrenildi. 

TUZLA VE PENDİK İÇİN ELEKTRİK KESİNTİSİNİ BU LİNKTEN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Son dakika haber: İstanbul'da fırtına nedeniyle birçok ilçede elektrikler kesildi. Tuzla ve Pendik de elektriklerin kesildiği ilçeler arasında. Peki Tuzla ve Pendik'e elektrikler ne zaman gelecek. İstanbul son dakika elektrik kesintisi haberleri ve Tuzla ile Pendik'teki son durumu haberimizde bulabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN