Çekmeköy ve Ümraniye'de elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Çekmeköy ve Ümraniye'de elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Son dakika haber: İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanıyor. Ümraniye ve Çekmeköy de elektriğin kesildiği ilçeler arasında. Ümraniye ve Çekmeköy'de elektrikler ne zaman gelecek? Bölgenin elektrik dağıtımını yapan Ayedaş açıklaması ve İstanbul son dakika elektrik kesintisi haberlerini yazımızda bulabilirsiniz.

Bugün İstanbul genelinde birçok ilçeye elektrik verilemedi. Yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Tuzla, Pendik, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Bahçelievler, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Ulusal elektrik şebekesinden yeterinde elektrik alınamaması sebebiyle ortaya çıktığı elektrik kesintisi sorunundan Ümraniye ve Çekmeköy'e uzun süredir elektrik verilemiyor.

ÜMRANİYE VE ÇEKMEKÖY'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Ümraniye ve Çekmeköy'de sakinleri elektriklerin ne zaman verileceğini merak ediyor. Kesintiden mağdur olan vatandaşlar 'Çekmeköy ve Ümraniye'de elektrikler ne zaman gelecek?' sorusunu soruyor. Bölgenin elektrik dağıtım işleriyle ilgilenen Ayedaş kurumunun internet sitesine ulaşım sağlanamadığı için vatandaşlar net bir bilgi edinme konusunda zorluk yaşıyor.

ULUSAL ŞEBEKE SİSTEMİ'NDEN KAYNAKLI

Ayedaş resmi internet sitesine girildiğinde insanları bir uyarı yazısı karşılıyor yalnızca. Sözkonusu yazıda, Çekmeköy ve Ümraniye'deki elektrik kesintisi ile ilgili olarak da, Ulusal Şebeke Sistemi'nden kaynaklı elektrik kesintilerinin yaşandığı belirtildi. 

16-12/29/uuu-1483024669-1483037338.JPG

İstanbul genelinde yaşanan ve Çekmeköy ile Ümraniye'yi de etkileyen elektirk kesintisine ilişkin Enerji Bakanlığı da açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, elektrik kesintileriyle ilgili şu bilgilere yer verildi: 

"Ülkemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep olmaktadır. Özellikle, Marmara Bölgesi’nin kuzeyindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında meydana gelen arıza sonucu Adapazarı, Kocaeli, İstanbul illerimizde saat 14:20’den başlayan elektrik kesintileri yaşanmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN