Kocamusafapaşa elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberleri

Kocamusafapaşa elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberleri

Son dakika haberi: Kocamustafapaşa'da elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul genelinde birçok ilde görülen elektrik kesintisi hakkında BEDAŞ'tan açıklama geldi. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ulusal elektrik sisteminde meydana gelen arızalar sonrası İstanbullular, elektrikler ne zaman gelecek? sorusunu sormaya başladı.

Kocamustafapaşa'da elektrik kesintisi yaşanıyor. İstanbul genelinde birçok ilçede görülen elektrik kesintisi, olumsuz hava şartları ile beraber hayatı zorlaştırmaya başladı. Kocamustafapaşa ilçesinde elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ tarafın yapılan açıklamada, ulusal dağıtım sistemlerinde yaşanan sorun dolayısıyla yeterli elektrik alınamadığı ve bu sebeple planlı elektrik kısıtlamasına gidildiği belirtildi.

KOCAMUSTAFAPAŞA'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 30 ARALALIK CUMA 

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ana ulaşım yollarının kar sebebiyle kapanmaması büyükşehir belediye ekipleri için yoğun mesai yapıyor. Olumsuz hava şartlarının yanında yaşanan elektrik kesintileri de yaşamı zorlaştırıyor. Kocamustafapaşa da elektrik kesintisinden etkilenen ilçelerden birisi. yetkililer tarafından yapılacak açıklamayı bekliyorlar.  Peki, Kocamustafapaşa'da elketrikler ne zaman gelecek?

16-12/30/istanbulda_elektrik_kesintisi592016983-1483096472.jpeg

Şu ana kadar BEDAŞ yetkililerinden, Kocamustafapaşa'da elektriklerin ne zaman geleceğine dair bir açıklama yapılmadı. ELektrik kesintisi saat aralığı ile ilgili bilgilendirme açıklaması yapılır yapılmaz son dakika gelişmesi olarak haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE ELEKTRİKLER KESİK?

BEDAŞ tarfından açıklanan ve 30 Aralık Cuma (bugün) belirli saatler içerisinde elektriksiz kalacak olan ilçelerin listesi şu şekilde; 

ARNAVUTKÖY İlçesi, AVCILAR İlçesi, BAĞCILAR İlçesi, BAHÇELİEVLER İlçesi, BAKIRKÖY İlçesi, BAŞAKŞEHİR İlçesi, BAYRAMPAŞA İlçesi, BEYLİKDÜZÜ İlçesi, BEYOĞLU İlçesi, BÜYÜKÇEKMECE İlçesi, ESENLER İlçesi, ESENYURT İlçesi, GAZİOSMANPAŞA İlçesi, GÜNGÖREN İlçesi, KAĞITHANE İlçesi, KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi, SULTANGAZİ İlçesi, ŞİŞLİ İlçesi, FATİH İlçesi08:31 - 15:00 saatleri arasında TEİAŞ Kaynaklı Arıza nedeniyle elektrik verilememektedir.

BEDAŞ'IN YAPTIĞI SON DAKİKA AÇIKLAMALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Planlı elektrik kesintisi yapılan ve sabah saatlerinde BEDAŞ resmi sitesinden duyurulan ilçeler ve kesinti saatleri ise şı şekilde; 

ÇATALCA

Çatalca İlçesi ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

KARAMANDERE Mh., KARAMAN DERE Sk., MÜJDE ÇIKMAZI Sk., MÜNİR Sk., MÜSLİM ÇIKMAZI Sk., MÜSTESNA Sk., NAKIŞ ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY MERKEZ Mh., AÇELYA ÇIKMAZI Sk., MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., FERAH ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY Cd., REHBER ÇIKMAZI Sk., NARİN Sk. (4468-23580-23540)

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa İlçesi ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. TERAZİDERE Mh., GÜRSOY Sk., RÜYA Sk., KARAMAN Sk., GÜNEŞ Cd., FUNDA Sk., FEZA Sk., HAKAN Sk., (4561-8891)

KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece İlçesi ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. FEVZİ ÇAKMAK Mh., 904. ÇIKMAZ Sk., 2.BÜLBÜL Sk., 2.FABRİKALAR Sk., HALKALI Cd., İZMİR Sk., KANARYA Sk., KONFOR Sk., KUZEY Sk., 6.YILDIZ Sk. (4617-11573)

SARIYER

Sarıyer ilçesi ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. KİREÇBURNU Mh., ADA. Sk., PROF.DR AYKUT BARKA Cd., ALPARSLAN Sk., AKGÜL Sk., ÜLKER Sk., DUYGU Sk., MEHMET EFENDİ ÇIKMAZI Sk., SÜMBÜL Sk., AKPINAR Sk., AKDENİZ Sk. (4542-4509)

AYAZAĞA Mh., 208. Sk., 131. Sk., 130. Sk., 128. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:00-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4543-4488)

GÜNGÖREN

Güngören İlçesi ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., NADİDE Cd., NADİDE ÇIKMAZI Sk., (4550-496)

ESENYURT

Esenyurt İlçesi ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (4642-21867 TM )

- ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., DAĞHAN Sk., SAVAŞ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4643-21467-DP 1)

BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü OSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 15:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4645-21473)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN