Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberleri

Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberleri

İstanbul'da birçok ilçeye elektrik verilemiyor. Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektrik kesintisi olan ilçeler arasında. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ulusal dağıtım sistemi üzerinden gönderilen elektrik miktarının yetersiz olması sebebiyle il genelinde planlı elektrik kesintisine gidildiğini belirtti. Peki, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektrikler ne zaman gelecek? Ayrıntılar haberimizde.

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağmuru ve olumsuz hava şartları hayatı zorlaştırırken, İstanbullular tüm bu aksaklıkların yanı sıra elektrik kesintileri ile baş etmek zorunda kalıyor. Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektrikler ne zaman gelecek sorusu, milyonlarca İstanbullunun en çok sorduğu sorulardan birisi oldu. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada 30 Aralık Cuma günü Bayrampaşa, Sarıyer, Güngören, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beyoğlu, Şişli, Fatih gibi ilçelerine elektrik kesintisi olacağı belirtildi. 

KAĞITHANE VE GAZİOSMANPAŞA'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 30 ARALIK CUMA

İstanbul'da son birkaç günde birçok ilçe elketrik kesintisi yaşıyor. Gaziosmanpaşa ve Kağıthane de bu ilçeler arasında. Yoğun kar yağışının hayatı zorlaştırdığı İstanbul, elektrik kesintileri ile birlikte zor günler yaşıyor.

SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Peki, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'de elektrikler ne zaman gelecek? Bugün İstanbul genelinde Bayrampaşa, Sarıyer, Güngören, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beyoğlu, Şişli, Fatih gibi ilçelerine elektrik kesintisi olacağı belirtilmişti.

16-12/30/elektrik-1483106258.jpg

BEDAŞ'ın resmi sitesinde yayınlanan yazıda, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da elektriklerin saat 15:00 itibariyle verileceği belirtildi. Planlı elektrik kesintisi kapsamında sabah saat 08:30 kesilen elektrik dağıtımı, 15:00 itibariyle aktif hale getirildi. Bazı ilçelerde ise teknik sorunlar dolayısıyla verilen saatten daha ileri vakitlere kadar elektrik kesintisi yaşanabileceği uyarısında bulunulmuştu.

BEDAŞ SON DAKİKA AÇIKLAMALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

16-12/30/elektrikler-ne-zaman-gelecek-5470748-1483106302.Jpeg

30 ARALIK İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ OLAN İLÇELER

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada bugün itibariyle bazı ilçelerde planlı elektrik kesintisi yapıldı. İşte o ilçelerin listesi ve kesinti yapılacak bölgelerin isimleri;

ARNAVUTKÖY İlçesi, AVCILAR İlçesi, BAĞCILAR İlçesi, BAHÇELİEVLER İlçesi, BAKIRKÖY İlçesi, BAŞAKŞEHİR İlçesi, BAYRAMPAŞA İlçesi, BEYLİKDÜZÜ İlçesi, BEYOĞLU İlçesi, BÜYÜKÇEKMECE İlçesi, ESENLER İlçesi, ESENYURT İlçesi, GAZİOSMANPAŞA İlçesi, GÜNGÖREN İlçesi, KAĞITHANE İlçesi, KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi, SULTANGAZİ İlçesi, ŞİŞLİ İlçesi, FATİH İlçesi 08:31 - 15:00 saatleri arasında TEİAŞ Kaynaklı Arıza nedeniyle elektrik verilememektedir.

ÇATALCA

Çatalca İlçesi ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

KARAMANDERE Mh., KARAMAN DERE Sk., MÜJDE ÇIKMAZI Sk., MÜNİR Sk., MÜSLİM ÇIKMAZI Sk., MÜSTESNA Sk., NAKIŞ ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY MERKEZ Mh., AÇELYA ÇIKMAZI Sk., MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., FERAH ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY Cd., REHBER ÇIKMAZI Sk., NARİN Sk. (4468-23580-23540)

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa İlçesi ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. TERAZİDERE Mh., GÜRSOY Sk., RÜYA Sk., KARAMAN Sk., GÜNEŞ Cd., FUNDA Sk., FEZA Sk., HAKAN Sk., (4561-8891)

KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece İlçesi ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. FEVZİ ÇAKMAK Mh., 904. ÇIKMAZ Sk., 2.BÜLBÜL Sk., 2.FABRİKALAR Sk., HALKALI Cd., İZMİR Sk., KANARYA Sk., KONFOR Sk., KUZEY Sk., 6.YILDIZ Sk. (4617-11573)

SARIYER

Sarıyer ilçesi ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. KİREÇBURNU Mh., ADA. Sk., PROF.DR AYKUT BARKA Cd., ALPARSLAN Sk., AKGÜL Sk., ÜLKER Sk., DUYGU Sk., MEHMET EFENDİ ÇIKMAZI Sk., SÜMBÜL Sk., AKPINAR Sk., AKDENİZ Sk. (4542-4509)

AYAZAĞA Mh., 208. Sk., 131. Sk., 130. Sk., 128. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:00-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4543-4488)

GÜNGÖREN

Güngören İlçesi ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., NADİDE Cd., NADİDE ÇIKMAZI Sk., (4550-496)

ESENYURT

Esenyurt İlçesi ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (4642-21867 TM )

- ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., DAĞHAN Sk., SAVAŞ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4643-21467-DP 1)

BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü OSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 15:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4645-21473)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN