Bugün İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ AYEDAŞ açıklaması | Son dakika haberleri

Bugün İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ AYEDAŞ açıklaması | Son dakika haberleri

İstanbul'da bugün elektrik kesintisi olacak mı? 29-30 Aralık günleri yaşanan ve milyonlarca İstanbulluyu zor durumda bırakan elektrik kesintileri sonrası herkes 'Bugün elektrik kesintisi olacak mı?' sorusunu soruyor. BEDAŞ açıklama yaptı mı? 31 Aralık Cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi ile ilgili haber ve ayrıntıları haberimizde anlık olarak bulabilirsiniz.

İstanbul'da bugün elektrik kesintisi olacak mı? BEDAŞ elektrikler konusunda açıklama yaptı mı? Dün ve önceki gün yaşanan elektrik kesintileri, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının esir aldığı İstanbul'a daha da zor günler yaşattı. Yılın son gününde milyonlarca İstanbullu '31 Aralık İstanbul elektrik kesintisi var mı?' sorusunun cevabını arıyor. Ayrıntılar ve son dakika gelişmeleri için haberimizi takip edin. 

İSTANBUL'DA BUGÜN ELEKTRİKLER KESİLECEK Mİ? 31 ARALIK CUMARTESİ

İstanbul'da elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da yaşayan milyonlarca insan 31 Arlalık cumartesi günü elektrik kesintisinin olup olmayacağını merak ediyor. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ise planlı elektrik kesintilerine 30 Aralık Cuma, 31 Aralık Cumartesi ve 1 Ocak pazar günü ara verileceğini, İstanbul'un tamamına elektrik temin edileceği bildirildi. Kesintilerin ardından açıklama yapan BEDAŞ, "İstanbul'un tamamına en kısa sürede elektrik verilmesi sağlanacaktır" dedi.

16-12/31/elektrik.jpg

31 ARALIK-1 OCAK İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul'un Avrupa yakasına elektrik dağıtan BEDAŞ, 30, 31 Aralık ve 1 Ocak'taki planlı elektrik kesintilerini iptal etti. Enerji Bakanlığı, "Kısa sürede İstanbul'un tamamına elektrik verilmesi sağlanacaktır" açıklaması yaptı. İstanbul Avrupa yakası elektrik dağıtım şirketi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 30, 31 Aralık ve 1 Ocak'taki planlı elektrik kesintilerini iptal etti BEDAŞ, planlı yatırım, bakım ve onarım çalışmalarının ertelediğini duyurdu. BEDAŞ'ın daha önce yaptığı açıklamada Çatalca, Sarıyer, Güngören, Bayrampaşa, Küçükçekmece, Esenyurt, Sarıyer ve Beylikdüzü'ndeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi olacağı kaydedilmişti.

16-12/31/bedas.jpg

BAKANLIK: KISA SÜREDE ELEKTRİK VERİLECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da elektrik kesintileriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında "Kesintilerin, elektriğin yetersizliğinden dolayı olduğu yönündeki iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. Kesintiler, İstanbul'un genelini etkilememekte, belli bölgelerde kısmi olarak sürmektedir. Kısa sürede İstanbul'un tamamına elektrik verilmesi sağlanacaktır" denildi. İstanbul'da özellikle dün birçok ilçede elektrik kesintileri yaşanmıştı. Enerji Bakanlığı, aşırı yağışlar ve fırtınanın, elektrik iletim hatlarında geçici arızalara sebep olduğunu açıklamıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN