Esenyurt ve Beylikdüzü elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Esenyurt ve Beylikdüzü elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Son dakika haber: İstanbul'da birçok ilçede elektriklerin kesileceği duyuruldu. Esenyurt ve Beylikdüzü de elektriklerin kesildiği yerlerden birisi. Peki, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde elektrikler ne zaman gelecek? Sabah saatlerinde BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada Avrupa ve Anadolu yakasında bazı ilçelerde elektriklerin belirli saatler arasında kesileceği duyuruldu. Esenyurt ve Beylikdüzü elektrik kesintisi haberi ve ayrıntıları haberimizde.

İstanbul'da bugün birçok ilçede elektrikler kesilecek. Beylikdüzü ve Esenyurt da elektrik verilemeyecek olan ilçeler arasında. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, 30 Aralık Cuma günü itibariyle planlı kesintiler yapılacağı belirtildi. Esenyurt ve Beylikdüzü'nde elektrikler ne zaman gelecek? Milyonlarca İstanbullu soğuk hava koşulları ile birlikte yaşanan elektrik kesintileri ile de mücadele ediyor. Önceki gün yaşanan kesintiler ile birlikte bugün de birçok ilde elektriklern verilemeyeceği belirtildi.

BEYLİKDÜZÜ VE ESENYURT'TA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 30 ARALIK CUMA

Son birkaç gündür yaşanan elektrik kesintileri Sİtanbul'da hayatı olumsuz etkiliyor. Bugün BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada İstanbul'da bazi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Peki hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? Beylikdüzü ve Esenyurtta elektrikler ne zaman gelecek? Binlerce İstanbullu şu saatlerde bu soruları soruyor.

16-12/30/qcqac.jpg

ESENYURT'TA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada Esenyurt'un hangi kesimlerinde ve hangi saatler arasında elektriklerin kesileceği duyuruldu. İşte o duyuru;

Esenyurt İlçesi ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (4642-21867 TM )

- ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., DAĞHAN Sk., SAVAŞ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4643-21467-DP 1)

BEYLİKDÜZÜ'NDE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Beylikdüzü'nde elketrik kesintisi yapıldı. BEDAŞ'ın sabah saatlerinde duyurduğu haberde Beylikdüzü'nde hangi bölgelerde ve hangi saatler arasında elektriklerin kesileceğine dair açıklama yapıldı. 

Beylikdüzü OSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 15:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4645-21473)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN