Bayrampaşa ve Güngören'de elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Bayrampaşa ve Güngören'de elektrikler ne zaman gelecek? | Son dakika haberler

Son dakika haber: İstanbul'da bugün bazı ilçelerde elektrikler kesilecek. Peki, Bayrampaşa ve Güngören'de elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada İstanbul'da her iki yakada da elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Soğuk hava şartları ve yoğun kar yağışı ile birlikte milyonlarca İstanbullu karanlıkta kalma sorunuyla da boğuşuyor. Bayrampaşa, Güngören, Sarıyer, Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt'ta 30 Aralık Cuma elektikler kesilecek.

Bugün İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. Bayrampaşa ve Güngören'de elektrikler saat kaçta gelecek? BEDAŞ tarfından yapılan açıklamada, 30 Aralık Cuma günü itibariyle planlı kesintiler yapılacağı belirtildi. Milyonlarca İstanbullu son birkaç gündür yoğun kar yağışının yanı sıra elektrik kesintileriyle de karşı karşıya kalıyor. Dün özellikle Anadolu yakasında yaşanan kesintiler sonrası bugün de hem Avrupa hem Anadolu yakasında bazı ilçelerde elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

BAYRAMPAŞA VE GÜNGÖREN'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 30 ARALIK CUMA

BEDAŞ tarafından bu sabah yapılan açıklamada İstanbul'un birçok ilçesinde 30 Aralık Cuma günü planlı kesintiler yapılacağı duyuruldu. Bayrampaşa ve Güngören de elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler arasında. Peki elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ açıklama yaptı mı? 

Yayınlanan açıklamada Bayrampaşa ve Güngören'de elektrikler hangi bölgelerde ve hangi saatler arasında kesileceği liste olarak sunuldu. 

16-12/30/istanbul-da-buyuk-elektrik-kesintisi-olacak-8426953_x_7741_o.jpg

BAYRAMPAŞA'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 

Son günlerde yaşanana elelktrik kesintisileri bugün de devam edecek. Bayrampaşa da elektik kesintisi yaşayan ilçelerden birisi. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada Bayrampaşa'da elektrik kesintisi ile ilgili şu şekilde bilgi verildi;

Bayrampaşa İlçesi ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. TERAZİDERE Mh., GÜRSOY Sk., RÜYA Sk., KARAMAN Sk., GÜNEŞ Cd., FUNDA Sk., FEZA Sk., HAKAN Sk., (4561-8891)

16-12/30/elektrikler-ne-zaman-gelecek-5470748.Jpeg

GÜNGÖREN'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Güngören'de bugün elektrikler kesilecek. BEDAŞ'ın duyurusunu yaptığı planlı elektrik kesintisi haberi sonrası binlerce Güngörenli, Güngören'de elektrikler ne zaman gelecek sorusunu sormaya başladı.

Güngören İlçesi ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., NADİDE Cd., NADİDE ÇIKMAZI Sk., (4550-496)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN