Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen kimdir? Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen kimdir? Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yeni sezona merhaba dedi. Peki Sarmaşık'a taşınan Emre Çelen kimdir? Emre karakterine hayat veren Ushan Çakır kimdir? İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisine transfer olan Ushan Çakır kaç yaşında nereli gibi soruların yanıtı ve Emre Çelen'ın Sarmaşık'taki rolü hakkındaki tüm ayrıntılar

'Emre Çelen kimdir? Ufak Tefek Cinayetler dizisine yeni katılan Ushan Çakır kimdir? soruslar dün akşam yeni sezon ilk bölümü yayınlanan diziden sonra trend oldu. Bizlerde Ushan Çakır nereli ve kaç yaşında diye merak edenler için usta oyuncunun özel hayatını araştırdık. Sarmaşık'a taşınan Emre Çelen karakterini canlandıran Çakır hakkındaki her şeyi yazımızdan öğrenebilirsiniz. 

18-09/19/ufak-tefek-cinayetler-emre-celen.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLERDE EMRE ÇELEN KŞİMDİR? 

'Emre Çelen kimdir?' sorusu dün akşam google aramalarında trend oldu. Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil olan Ushan Çakır dizide Sarmaık'a yeni taşınan Emre Çelen karakterini canlandırıyor.  Emre Çelen Merve'nin yeni aşkı olacak. Merve’ye platonik bir şekilde tutulan Edip’in de ölmesinden sonra, görünen o ki senaristler Merve’ye yeni bir aşk için imkan tanıyacak.

Çakır, yeni bölümde Merve, Taylan ve Pelin’in daha önceden tanıdığı bir isim olan "Emre Çelen" karakteriyle karşımıza çıkacak.

18-09/19/ushan-cakir.jpg

USHAN ÇAKIR KİMDİR? NERELİDİR? KAÇ YAŞINDADIR? 

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 2. sezon bomba gibi geldi. Dizinin kadrosuna dahil olan Ushan Çakır, Emre Çelen rolünde karşımıza çıkıyor. Ushan Çakır'ı  Leyla ile Mecnun, Uzun Hikaye, Sev Beni, Dedemin İnsanları gibi projelerden tanıyoruz.

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başlamıştı. Asıl ününü ise 2011 yapımı Leyla ile Mecnun ile yakaladı, bu dizide Arda karakterine hayat verdi. Aynı sene Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Ushan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer aldı.

Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı’da yer almıştır. Geçtiğimiz yıl da atv için hazırlanan Masum Değiliz dizisinde oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN