Üniversite Öğrencileri Manisa’yı Gezdi

Üniversite Öğrencileri Manisa’yı Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci Eğitim Fakültesi’nde eğitim gören üniversite öğrencilerine Manisa’yı gezdirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin kendilerine tahsis ettiği otobüsle şehir merkezine gelen öğrenciler, şehrin tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan dev projeleri de yakından görme imkanı buldu.

Üniversite ile şehrin kaynaşması adına önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi’nde eğitim gören üniversitelilere Manisa’yı gezdirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürlüğü önünden kendilerine tahsis edilen otobüsle Manisa merkezine getirilen öğrenciler, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde şehrin tarihi ve turistik mekanlarının yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan dev projeleri de yakından görme imkanı buldu. Öğrenciler, düzenlenen gezi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN