Atıl alan yeşil alana dönüşüyor

Atıl alan yeşil alana dönüşüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı Ocak ayı itibariyle görev ve sorumluluk alanına geçen Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi 5 bin 789 sokakta yer alan orta refüj de peyzaj uygulamasına başladı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, büyük bir özenle devam eden çalışmalar tamamlandığında mevcut alanda şu anki bakımsız görüntüden eser kalmayacağının altını çizdi.

2018 yılı Ocak ayı itibariyle Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi 5 bin 789 sokakta yer alan orta refüj Manisa Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumluluğuna geçti. Mevcut alanda yer bakımsız görüntüye son vermek için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı da çalışmalara başladı. Büyük bir özveriyle devam eden çalışmalar tamamlandığında mevcut alanda yer alan bakımsız görüntünden eser kalmayacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, amaçlarının kentteki yeşil dokuyu korumak olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN