Uşak’ ta Türk gelenekleri yaşatıldı

Uşak’ ta Türk gelenekleri yaşatıldı

Uşak Ülkü Ocakları, Türkçülük Günü nedeniyle Atapark’ta eski geleneklere uygun Yörük çadırı kurdu ve vatandaşın ziyaretine açtı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Yörük çadırını ziyaret ederek, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Mutlu’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ülkü Ocakları Uşak Şube Başkanı Ali Mutlu, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle, 6 ve 7 Mayıs günleri arasında bir dizi etkinlik yapacaklarını söyledi. Mutlu, seminer, güreş, halat çekme, ok atma ve bilek güreşi etkinliklerinin yapılacağını belirterek, “Türkçülük Günü’nü bir Türk’e yakışır şekilde kutlamak istedik. Burada çadırımızı kurduk ve eski geleneklerimizi yaşatma noktasında faaliyetlerimiz olacak. Türklük bilinci, her zaman var olacak ve bizi biz yapacak yegane unsurumuzdur” dedi.

UŞAK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN