Vagner Love gol atmaya doymadı! Maça damga vurdu...

Vagner Love gol atmaya doymadı! Maça damga vurdu...

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor evinde Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Bahçeşehir Okulları Arena’da oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçı ev sahibi ekip 4-2 kazandı.

Karşılaşmada Alanyaspor’a zaferi getiren golleri 44, 48 ve 67. dakikalarda Vagner Love ile 78. dakikada Daniel Candeias atarken, Karabükspor’un gollerini ise 17. dakikada penaltıdan Yevhen Seleznyov ile 69. dakikada Mustapha Yatabare kaydetti.

Bu arada Alanyaspor'da forma giyen golcü futbolcu Vagner Love, 3 gol kaydedip 1 de asiste imza attı. Love bu sezonki 21. golüne ulaştı ve gol krallığı konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Alınan bu galibiyetin ardından Aytemiz Alanyaspor 40 puana yükselirken, Kardemir Karabükspor ise 30 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Alanyaspor deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşırken, Karabükspor da Atiker Konyaspor’a konuk olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN